APRILIA RS 457 2024

aprilia 125

APRILIA RS 457 2024

APRILIA RS 457 2024.

Aprilia este dedicată motocicletelor sport cu cilindree medie-mică cu RS 457, un suport foarte bine echipat care îl plasează cu un pas sub cel al lui RS 660 în căutarea unui public tânăr dornic de acțiune.

Din punct de vedere estetic, se află la jumătatea distanței dintre micul RS 125 și RS 660, deși farul, cu iluminarea sa de zi, ne amintește mai mult de sora sa mai mare.

APRILIA RS 457 2024

În interiorul său se ascunde unul dintre cele mai mari secrete ale sale, noul motor cu doi cilindri în linie, care oferă o putere de 47,5 CP. Este un motor de ultimă generație, cu arbori cu came duble și patru supape pe cilindru.

De asemenea, are o accelerație electronică, cu trei moduri de condus cu care este alterată livrarea puterii și a cuplului, precum și controlul tracțiunii, care este reglabil în trei niveluri și poate fi deconectat. Opțional, poate fi adăugat un schimbător rapid.

APRILIA RS 457 2024 c

În partea de ciclistica găsim suspensii de primă clasă: furcă inversată cu bare de 41 mm și monoamortizor spate ancorat direct de braț oscilant, ambele componente reglabile în preîncărcare. In partea din față a fost instalat un disc de 320 mm cu un etrier radial cu patru pistoane.

Se poate decupla ABS-ul roții din spate în funcție de modul de conducere selectat.

Un aspect de luat în calcul este ușurința ansamblului, 175 kg în stare de funcționare – 159 kg uscat – ceea ce o face una dintre motocicletele cu cel mai bun raport putere-greutate din segmentul său.

De asemenea, demn de subliniat este instalarea de instrumente digitale cu un ecran TFT și conuri de pin iluminate din spate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*