Arai Quantic – Planuri noi pentru 2023

Arai Quantic casca moto

Arai Quantic – Planuri noi pentru 2023

Arai Quantic – Planuri noi pentru 2023. Cu o grafică nouă, gama de căști integrale Arai, Quantic, este îmbogățită, ceea ce îndeplinește noile specificații ECE 22.06.

Fabricat manual, carcasa exterioară menține rezistența la interior, dar cu o reducere semnificativă a greutății. Forma netedă, rotunjită este o semnătură cheie a celor de la Arai și este concepută în primul rând pentru a „strânge” și a răspândi forțele de impact.

Folosind capacitățile aerodinamice și de protecție ale căștilor de curse Arai și toată experiența și know-how-ul dobândit de-a lungul a milioane de kilometri de drum, noul Quantic alunecă confortabil și eficient prin aer, învăluindu-și purtătorul într-un cocon de lux.

Arai Quantic - Planuri noi pentru 2023

Oferă o nouă opțiune pentru cei care doresc cele mai bune performanțe de la o cască – în ceea ce privește protecția, confortul și ușurința în potrivire, în fiecare zi afară – fără compromisuri. Pentru un acces ușor pe și de pe cască, Quantic are un plus de 5 mm în jurul bazei, în timp ce husa pentru viziune VAS MAX vine cu o inserție Pinlock gata de utilizare.

Interiorul său premium este detașabil și dispune de un sistem de contur facial (FCS).

De asemenea, are un sistem de eliberare de urgență (ERS).

Modelul Quantic a fost aprobat și certificat oficial conform standardului ECE R22-06.

Casti Moto

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*