Scuter Honda Forza 125

Scuter Honda Forza 125

Scuter Honda Forza 125

Scuter Honda Forza 125. Pareri Scuter Honda nu sunt incluse. Parerile despre scuterele Honda nu cred ca isi au locul . După ce a primit modificări semnificative față de modelul 2021, cu o cursă mai mare cu 40 mm în grila reglabilă electric, portul de încărcare USB-C, lumini LED și multe altele, modelul 2023 primește un nou design în față cu elemente care provin direct de la Forza 750. Noua secțiune frontală include, de asemenea, iluminare LED nouă, în timp ce panoul de instrumente este, de asemenea, nou, cu o combinație de instrumente analogice și digitale.

Scuter Honda Forza 125 pareri

Păstrează toate elementele care l-au făcut celebru cu șaua reglabilă electric care acoperă acum 180 mm de călătorie care acoperă călăreții înalți, sistemul de cheie inteligentă care nu necesită o cheie pentru toate funcțiile și spațiul imens de sub șa care găzduiește două căști.

Motorul este cel familiar pe care l-am văzut la alte scutere Honda, SH125i, PCX 125, cu sistemul Honda Selectable Torque Control intervenind pentru a preveni alunecarea.

Noul Forza 125 va fi produs în patru opțiuni de culoare, Matt Cynos Grey Metallic, Pearl Falcon Grey, Matt Pearl Pacific Blue și Matt Carnelian Red Metallic.

Totodată, pentru 2023 vom avea o versiune „Special Edition” în colorare Matt Cynos Grey Metallic cu roți roșii, logo-uri și detalii, precum și praguri negre și trepte cromate pe podea.

Poate va mai intereseaza

1 trackback / pingback

  1. Honda MSX 125 Grom cu stil - Vanzari Scutere Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*