Scuterul de 300cm care se conduce cu B-ul-Piaggio MP3

Despre Piaggio MP3

Cu toții cunoaștem scuterul de la Piaggio care se conduce cu B-ul, și nu este altul decât binecunoscutul Piaggio MP3.

Transmisie Piaggio MP3
Transmisie Piaggio MP3

Scuterul de-a lungul timpului a dat multora de cap în ceea ce privesc problemele electrice. Nu este o noutate faptul ca scuterele Piaggio au avut probleme pe partea electrica întotdeauna, de aceea nici MP3 nu este o excepție de la cauza. 

Verificare Ambreiaj Piaggio MP3.jpg
Verificare Ambreiaj Piaggio MP3

Astăzi am avut un Piaggio MP3 în service. Mai exact ceea ce am avut de verificat a fost transmisia: variator, role, curea, ambreiaj. Pentru reparații electrice cu probele de diagnosticare va recomandam sa apeti la service-ul reprezentantei din orașul dumneavoastră. 

Fata de alte scutere, la Piaggio MP3 necesita puțin mai mult efort pentru a desface capacul transmisiei finale. Transmisia este componenta (poate ce-a mai importanta) la scutere și care la un anumit interval de timp pe care-l fixează producătorul necesita o verificare amănunțită. Fiecare din noi poate face acesta verificare dacă dispune de sculele necesare. 

Demontare capac transmisie MP3 Piaggio.jpg
Demontare capac transmisie MP3 Piaggio

Dacă tot am intervenit la transmisie și componentele care alcătuiesc transmisia sau dovedit a fi în stare bune, ne-am hotărât sa facem și un simplu schimb de filtru de aer, curățare filtrul de transmisie și uleiul la motor. 

Filtru Transmisie Piaggio M P 3.jpg
Filtru Transmisie Piaggio M P 3

Pentru Scuterele Piaggio comercializam piese atât originale cât și aftermarket. Efectuam reparații mecanice pentru scutere Piaggio doar cu programare în prealabil. În plin sezon suntem aglomerații și prin urmare nu putem mulțumi toată baza de clienți care ne solicita. 

Piese Scuter MP3.jpg
Piese Scuter MP3.

În funcție de serviciile oferite va vom comunica termenul de execuție a intervenției și costurile aferente. Pentru orice informație de service, reparație, constatare sau verificare, nu ezitați sa ne contactați.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*