SYM ADX125 scuterul cu personalitate

SYM ADX125 scuterul cu personalitate

SYM ADX125 scuterul cu personalitate

SYM ADX125 scuterul cu personalitate. Noul ADX125 este un scuter crossover, ceea ce înseamnă că combină o bază preponderent asfaltată cu un aspect de aventură. Sub costumele sale elaborate din plastic se ascunde motorul cu un singur cilindru cu patru supape, răcit cu lichid, pe care îl cunoaștem deja de la modele precum Jet X 125.

SYM ADX125 scuterul cu personalitate

Cu o putere maximă de 12,5 CP la 8.000 rpm și 1,2 kgm la 6.500 rpm, noul scuter rulează pe roți de cauciuc de 13 inchi față și spate pentru o utilizare ușoară pornit-oprit.

Echipamentul său include sistemul de control al tracțiunii – care anul acesta a fost adăugat la majoritatea gamei SYM, un ecran color TFT de 5 inchi cu reglare automată zi și noapte (fond alb și negru), control fără cheie de a doua generație, QC3.0 rapid în încărcare, toate luminile sale sunt LED, în timp ce rezervorul de combustibil are o capacitate de 15 litri

Sistemul de franare combina doua discuri, 260 mm cu etriere cu două pistoane în față și 230 mm în spate, adăugând în același timp acel ceva în plus (nu este obligatoriu pe A1) sub formă de ABS cu două canale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*