Sym Jet-X 125 Pareri din strada

Sym Jet-X 125 Pareri din strada

Sym Jet-X 125 Pareri din strada

Sym Jet-X 125 Pareri din strada. Jet X 125 de la SYM este scuterul destinat navetismului în oraș.

JET X 125 ABS este un nou scuter pentru naveta pe distanta mică de la producătorul taiwanez SYM. Lansat recent în Europa, Jet X 125 servește ca o opțiune solidă pentru persoanele care caută un scuter 125 care este atât accesibil, cât și fiabil. Jet X este la fel de accesibil și prietenos pentru începători, făcându-l o alegere excelentă pentru tinerii incepatori si nu numai care doresc să facă schimbul practic pe două roți.

Sym Jet-X 125 Pareri din strada

SYM JET-X In Europa

În Spania, SYM este al cincilea cel mai popular brand de scutere, după doar Kymco și Honda, Yamaha și Piaggio. Cu JET X 125, SYM își întărește poziția pe piața esențială a scuterelor mici de 125 cmc, care a reprezentat 16 la sută din întreaga piață a scuterelor în 2021. În esență, Jet X 125 este Jet 14, un model de navetă cu un plat. podea, dar cu un motor, componente și design general nou.

Jet X 125 ABS se adresează unui client mai urban, mai sofisticat, având ca piață țintă generația mai tânără, conștientă de modă. Datorită stilului său elegant, prețurilor scăzute și performanței remarcabile, scuterul sportiv și elegant al lui SYM iese în evidență din mulțime.

Motorul racit pe lichid Euro 5 al SYM JET X 125 ABS, în patru timpi, cu patru supape, este într-adevăr cunoscut pentru fiabilitatea și performanța sa. Este mai puternic decât concurenții săi direcți, cu 12,5 cai putere.

scuter sym jet x 125 pareri recenzii

Printre caracteristicile sale distinctive se numără carena frontală sportivă și agresivă. SYM a echipat Jet X 125 cu iluminare full-LED, care include semnalizatoare, oferind scuterului SYM Jet X un aspect și o senzație premium. În plus, contururile distincte ale carenajului îi conferă un aspect sportiv și elegant

JET X 125 ABS costă 3.595 EUR Varianta cu ABS si se poatea vedea si testa la magazinul specializat pe scutere Under Motors Top

Telefon/WhatsApp

+40774059306

Email

undermotorstop@gmail.com

Adresa

Strada Turnu Magurele 270 B/ Sector 4

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*