Sym Symphony 50-125 Pareri

Sym Symphony 50-125 Pareri

Sym Symphony 50-125 Pareri

Sym Symphony 50-125 Pareri.

Ofera un preț accesibil și mai ales fiabilitate
Gama Symphony reprezintă adevărata esență a mărcii: facilitarea mobilității individuale prin oferirea de
modele de scutere accesibile și mai ales fiabile, capabile să facă față zilnic traficului din marile orașe.

Cu O cilindree cuprinsă între 50 și 125cc, gama Symphony oferă clienților săi o gamă vastă de echipamente, concepute pentru a satisface cele mai variate nevoi de mobilitate urbană.

Sym Symphony 50-125 Pareri

De la versiunea de bază cu funcții esențiale, până la configurația Cargo pentru profesioniștii livrărilor, până la versiunea ST mai căutată și configurarea SR pentru închiriere pe termen scurt. Fiecare model este conceput cu atentie la detalii, oferind solutii practice si specifice in functie de versiune, precum top box-ul in culoarea standard sau farurile full LED, care garanteaza vizibilitatea si siguranta pe drum.

SYMPHONY 50 125 PARERI

În special, spre deosebire de versiunea de bază deja echipată, nivelul de echipare ST mai bogat prezintă un design mai sofisticat și un motor lichid de înaltă performanță cu 4 valve în varianta de 125 cc.

Această versiune este concepută pentru a oferi performanțe ridicate și condus sportiv, păstrând în același timp fiabilitatea și caracterul practic tipic gamei Symphony.

scuter sym pareri

Nivelul de echipare SR, pe de altă parte, este disponibil exclusiv pentru flotele de închiriere și este conceput pentru a răspunde nevoilor de mobilitate pe termen scurt. Această versiune este echipată cu un motor în 4 timpi, 2 supape, răcit cu aer, care combină un consum deosebit de redus de combustibil cu o experiență de condus reactivă și plăcută.

pareri scuter sym livrari

Alegeți un scuter din gama Symphony și încercați o nouă experiență de condus confortabilă, economică și mai presus de toate de încredere. Aflați mai multe la Under Motors Top

Telefon/WhatsApp

+40774059306

Email

undermotorstop@gmail.com

Adresa

Strada Turnu Magurele 270 B/ Sector 4

1 trackback / pingback

  1. Under Motors Top un Nou magazin de vanzari scutere in Buuresti - Vanzari Scutere Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*