Tot ce trebuie sa stii despre MOTO GUZZI V7 III inainte de al cumpara

MOTO GUZZI MOTOCICLETE

Tot ce trebuie sa stii despre MOTO GUZZI V7 III inainte de al cumpara

Tot ce trebuie sa stii despre MOTO GUZZI V7 III inainte de al cumpara. Dacă vă întrebați cât timp se va mai baza Moto Guzzi pe designul istoric V7 (704 c.c.) al lui Giulio Cesare Carcano – și considerat „învechit” pentru tehnologia secolului 21, care a existat (același și neschimbat!) încă din 1966, răspunsul este dublu:

De la calasic la modern

1) Atâta timp cât are vânzări satisfăcătoare către publicul de clasici autentici (și nu „neo-retro” sau „clasici moderne”, deoarece V7 este unul dintre vintage-urile „pur-sânge” care se numără pe degete de la o mână, atât de design, cât și de inginerie),

Moto Guzzi 1

2) Atâta timp cât Piaggio decide să-l mențină în viață, în funcție de mesajele pieței americane unde Moto Guzzi are rădăcini adânci și un public loial (poate mai „fanatic” și „jurat Vulturului”, chiar și de către europeni!).

Moto Guzzi 2

La teorie suntem buni

Și mai rămâne o întrebare, atât practică, cât și teoretică: astfel de modele vechi de motoare, care păstrează neschimbate „ciudateniile” și felul în care funcționau acum 40 de ani, își au locul în lumea de astăzi a tehnologiei galopante?

Probabil că nu, dacă sunt singurul produs al producătorului lor și dacă se așteaptă ca fabrică să supraviețuiască (și să crească) numai din vânzările lor.

Dar absolut da, dacă își păstrează caracterul distinct intact, folosind tehnologia de fabricație de astăzi pentru a le face mai utilizabile și mai fiabile.

Moto Guzzi 3

Primul V7 „modern” a fost 750 Classic din 2008

Moto Guzzi 750 Classic din 2008 a fost foarte asemănător cu versiunile care au urmat în următorul deceniu (sau, mai corect, modelele ulterioare au rămas aproape neschimbate).

Gasim motorul de 744 c.c. cu capete Heron și 48 CP, o performanță scăzută în ciuda injecției electronice, dar care acoperea specificațiile Euro 3 ale vremii și putea fi comparată cu singurul alt clasic modern „pur-sânge”, Kawasaki W650 (și W800 după aceea) .

Moto Guzzi

Noi si concurenta

Și spunem „singurul”, pentru că concurenții evidenti ai clasicilor moderni Triumph Bonneville, au fost motociclete moderne din punct de vedere tehnologic, pe lângă aspectul vintage și bineînțeles aspectul motorului „vertical cu doi cilindri”, în timp ce Moto Guzzi și W 650 a venit de la același și neschimbat în anii 60, cu cele două supape ale lor antrenate de tacheți (angrenaj conic pentru Kawa)

Ce sa intamplat din 2008 ?

De asemenea, neschimbate din 2008 până în prezent sunt frânele unice pe disc Brembo, cadrul tubular din oțel și suspensia simplă, cu furca Marzocchi cu 40 de viteze și șocuri spate duble purtate de V7 Classic 2008. Principala sa diferență (la vremea respectivă) față de Breva, era aspectul, cu rezervorul (polietilenă) în vopsea albă clasică Guzzi.

Vorbim de tehnolonie nu batem campii

Cele două instrumente rotunde ale lui Veglia arătând ca originale „de epoca”, aripile la fel, și șa mare dreaptă care asigură călătorii calme și plăcute pentru două persoane, dar și urban ușor. mișcare, deoarece greutatea nu a depășit 198 kg (cu benzină).

Moto Guzzi  5

CARACTERISTICI TEHNICE (V7 III Carbon)

MOTOR: V2, răcit cu aer, acţionare supapă de punte

DEPLACARE: 744 c.c.

DIMENSIUNI: 80×74,0 mm

PUTERE/RPM: 52 CP/6.200 rpm

CUPLU/RPM: 60 Nm (6,1 kg–m)/4.900 rpm

ALIMENTARE: Weber – injecție electronică Marelli

TRANSMISIE: arbore de transmisie, cutie de viteze cu 6 trepte

CADRU: dublu, tubular, din otel.

Ampatament: 1445 mm

CASTER/TRAIL: 26,4 grade/106 mm

SUSPENSIA: Furcă convențională față nereglabilă de 40 mm cu cursă de 130 mm. Două amortizoare din spate cu reglare a preîncărcării și cursă suspensie de 93 mm (foarfecă din aluminiu).

JANTE: Jante din aliaj cu cauciucuri 100/90-18 fata si 130/80 spate.

FRÂNE: Disc față de 320 mm cu etrier Brembo cu 4 pistoane. Disc spate cu dublu piston de 260 mm (ABS standard)

DIMENSIUNI: Lungime 2.185 mm, Inaltime 1.100 mm

ÎNĂLȚimea șaui: 770 mm

GREUTATE: 189 kg (gol) / 209 kg plin

REZERVOR: 21 litri (cele 4 rezerve)

Poate va mai intereseaza

Nemtii si vespa

Cu si despre MITT 350TT

2 trackback-uri / pingback-uri

  1. Scuter Honda Vision 110 - Service Motociclete
  2. MV Agusta Brutale 1000 RR Assen - Vanzari Scutere Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*