Vοge AC350 2023 motocicleta cu stil

Vοge AC350 2023 motocicleta cu stil

Vοge AC350 2023 motocicleta cu stil

Vοge AC350 2023 motocicleta cu stil. Voge și-a îmbogățit gama clasică cu o nouă motocicleta care investește în logica lui 300AC cu un motor cu două cilindri mai mare și mult mai multă putere.

Vοge AC350 2023 motocicleta cu stil

În cei câțiva ani în care Voge a fost pe piețele europene, a reușit să-și facă simțită prezența, începând cu o gamă care s-a bazat inițial pe două motoare, un monocilindric 300 și unul cu doi cilindri 500. Un membru proeminent al acestuia a fost 300AC, care, împreună cu 500AC, ne-a introdus în seria Advanced Classics de la Voge, construită pe modelele moderne naked 300R și 500R.

Echilibrand linii retro cu detalii moderne, familia AC a primit un nou membru anul acesta, AC350. Vizual, rudenia cu 300 este evidentă, deși aproape totul este de un design nou, în timp ce corpul acestuia este decorat cu elemente decorative care „umplu” aspectul în locuri precum lateralele radiatorului și materialele plastice de sub șa.

Evacuarea este un element nou care etanșează în mod similar profilul AC350, deoarece țeava de eșapament neagră puțin mai voluminoasă se termină acum sus sub codita

Farul rămâne în mod evident tehnologia LED, ca o întorsătură modernă a unui motiv clasic, cu o nouă lumină de zi (DRL) în formă de V

Vοge AC350 2023 motocicleta cu stil FAR

În ceea ce privește echipamentul, Voge menține AC350 în aceeași tactică frugală. Nu investește în alte trucuri electronice decât ABS-ul necesar și alege un curs conștient de economie în dotarea motocicletei.

Bord LCD color simplu de cinci inchi arată foarte elegant, având sub afișajul mare al vitezometrului din centru un ecran secundar cu patru indicatoare numerice (odometru, ceas, consum de combustibil, tensiune baterie) care nu sunt întotdeauna ușor de citit la lumina zilei. Foarte utilA este prevederea de încărcare USB din stânga sub afișajul instrumentului.

Vοge AC350 2023 motocicleta cu stil BORD

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*