APRILIA RS 125 2023

APRILIA RS 125 2023

APRILIA RS 125 2023

APRILIA RS 125 2023.

Aprilia RS 125 este reprezentarea maximă a mărcii italiene și una dintre principalele referințe printre motociclete sport de 125 cmc . Menține liniile pe care le moștenește de la superbike-ul lui Noale, RSV, așa că proiectează o imagine sportivă și sofisticată indiferent unde te uiți. În 2021 primește mai multe îmbunătățiri, cea mai importantă fiind actualizarea motorului său la reglementările Euro5, iar versiunea Replica este menținută.

APRILIA RS 125 2023

APRILIA RS 125-Motorizare

Motorul lui RS 125 este un monocilindru în 4 timpi, cu distribuție cu patru supape și răcire cu lichid, care a fost revizuit în 2021 – chiulasă, conducte de admisie și evacuare, bujie cu iridiu, arbori cu came… – care a fost îmbunătățit. .curba cuplului cu scopul de a obține o tracțiune mai mare la orice turație, în timp ce puterea maximă -15 CP- se obține la o turație mai mică.

Este lansată și o unitate de control Marelli MIUG4, care îmbunătățește managementul electronic și reduce consumul de benzină. De asemenea, a fost folosit pentru introducerea unui pinion cu 58 de dinți, care a prelungit raportul final de transmisie, îmbunătățind astfel capacitatea de răspuns la deschiderea accelerației.

APRILIA RS 125 2023 n

APRILIA RS 125-Sasiul

Șasiul este unul dintre cele mai avansate din categorie, cu un șasiu dublu din aluminiu și suspensie de înaltă calitate: furcă inversată cu bare de 40 mm și un monoamortizor spate ancorat de un braț oscilant asimetric din aluminiu.

Frânarea este la fel de impresionantă: discul față de 300 mm mușcat de un etrier ancorat radial și sistem antiblocare ABS cu două canale dezvoltat de Bosch.

Printre finisajele sale, evidențiază noua instrumentație digitală retroiluminată în două culori diferite și pregătită pentru a găzdui sistemul de conectivitate MIA.

Sub scaunul acestuia se afla un spatiu generos – incape o tableta de 8″ – unde se poate amplasa optional o priza USB. De remarcat ca in 2021 semighidonul a fost ridicat pentru a obtine o pozitie de condus mai confortabila.

APRILIA RS 125-Culori

Culori Aprilia RS 125
Aprilia Black (negru)
Sintesi Blue
Aprilia RS 125 Replica
Pentru a aduce un omagiu motocicletelor din fabrica Noale care concurează în Campionatul Mondial de MotoGP, și urmând îndelungata tradiție a modelelor replici care a caracterizat-o întotdeauna pe Aprilia, RS 125 oferă și o variantă cu culori asemănătoare cu cele ale motocicletelor Oficialii Aprilia în MotoGP.

Prețul său este semnificativ mai mare, un tribut care trebuie plătit pentru a te simți ca un pilot oficial de echipă și pentru a avea ca standard sistemul de schimbare rapidă fără ambreiaj -Quick Shift-. Se adauga si husa pentru scaunul pasagerului.

Vanzari scutere Mitt SYM

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*