Honda – Informațiile pentru un triciclu reapar

un nou scuter cu 3 roti de la honda

Honda – Informațiile pentru un triciclu reapar

Honda – Informațiile pentru un triciclu reapar. Poate că va fi târziu, dar – poate – Honda nu a renunțat încă la planurile sale in legatura cu motociclete cu trei roți.

scuter motocicleta cu 3 roti de la honda

Zvonurile despre lansarea unei motociclete cu trei roți de la Honda apar de ani de zile pe canalele de știri, dar deocamdată avem puțin mai mult de… scenarii. Cu câteva 24 de ore în urmă, unele modele au fost relansate la nivel internațional, de cunoscuta revistă din Japonia Young Machine. Aceste desene dezvăluie încă o altă vedere a sistemului frontal Honda, care va folosi și asistența/întreținerea electronică la deal.

triciclu honda cu 3 roti

În primul rând, există configurația mecanică a suspensiei, care este destul de diferită de majoritatea mașinilor cu trei roți pe care le-am văzut până acum. Sunt vizibile cele două amortizoare, care sunt montate pe brațe conducătoare, care poartă roțile, în timp ce elementele orizontale care mențin geometria suspensiei în toate înclinațiile se disting clar. Numerele 18 și 19 arată sistemul de direcție al roții, în timp ce părțile 41-44 se referă aparent la un servomotor electric, o componentă cheie a sistemului automat de menținere/asistență în deal.

Vanzari Piese originale Honda

Telefon/WhatsApp

+40774059306

Email

undermotorstop@gmail.com

Adresa

Strada Turnu Magurele 270 B/ Sector 4

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*