Service Suzuki GSF 650 Bandit-schimb ulei, simeringuri furca, kit lant, bujii, filtru aer

Service si mentenanta la un Suzuki Bandit 650.

Sezonul motoarelor este aproape iar service-ul nostru de motociclete este dotat complet pentru întâmpinarea clienților. Anul trecut a fost un an diferit fata de anii precedenți,pentru foarte multe firme, cu toate acestea Under Motors Top și-a mărit baza de clienți, atât persoane fizice cât și cu persoanele juridice. Piața vânzărilor de motociclete noi cât și SH a fost într-o continua expansiune. 

Așadar azi ne ocupam de un Bandit de 650, o motocicleta care și-a dovedit fiabilitatea de-a lungul timpului. Un motor răcit pe ulei cu alimentare pe carburație și cu foarte puține diferențe fata de modelul precedent.

SERVICE SUZUKI BANDIT.jpg
Revizie Suzuki Bandit 650

Având în vedere ca prezintă scurgeri e ulei de la amortizoarele din fata, vom începe cu schimbul de simeringuri de furca împreună cu cele de praf. Costurile setului de simeringuri ulei și praf sunt între 100 și 150 Ron, diferența de preț este în funcție de marca.

schimb simeringuri furca bandit 650.jpg
Schimbare de simeringuri ulei GSF 650 Bandit
schimb simeringuri furca bandit 650.jpg
Service Suzuki Bandit 650

În continuare vom schimba filtrul de aer și optam pentru un HifloFiltro care are un preț destul de accesibil.  După înlocuirea filtrului de aer, schimbam ulei motor și filtrul de ulei. Dacă tot am desasamplat rezervorul pentru schimbul filtrului de aer vom verifica și bujiile. În cazul de fata se pare ca bujiile nu au fost schimbate de ceva timp având în vedere ca una dintre bujii este diferita fata de celelalte trei. Optam pentru patru bujii NGK. Denso sunt puțin mai ieftine ca preț dar în cazul de fata clientul face alegerea.

motor suzuki bandit
Motorul, piese de rezistenta a Banditului

Au trecu 2 ore și jumătate și am rezolvat o buna parte din lucrările pe care ni le-am propus. În continuare ne ocupam de schimbul de plăcute Frână fata și spate. Avem o gama diversificata ca și calitate și ca preț.

placute frana suzuki bandit.jpg
Schimb de placute frana fata Suzuki GSF 650

După o discuție cu proprietarul Banditului ne hotărâm pentru set plăcute fata și spate de la EBC.

Lant Suzuki Bandit 650

Degresam etrier ii și discurile facem schimbul de plăcute și schimbul de lichid de Frână după care ne îndreptăm atenția către lanțul de transmisie.  Curatam lanțul, il intindem îl ungem și motocicleta este gata pentru încă un sezon.

curatare lant suzuki bandit
Von curata, intinte si unge lantul de transmisie.

Pentru service scutere

Schimb filtru aer

Schimbat ulei motor si filtru de ulei

Schimbat simeringuri ulei si praf

Schimbat placute frana fata si spate

Schimbat bujii

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*